03.09.07

Lodička den první

Tak tenhle víkend byl v Kanadě poslední prodloužený víkend (v pondělí je Labour day, tzn. volno). Představte si to asi tak... Celý týden makáte... hmm vstáváte třeba ve 3 ráno, protože jouda honkongskej si vzal dovolenou, jste celkem sedřený... Pak musíte lhát svému druhému zaměstnavateli, protože by vám jinak volno nedal. No ale nakonec teda jako volno máte... Na celý tři dny, budete vděčni za cokoliv co bude jen trochu relax. Páji kolega z práce nás pozval, že teda jako pojedeme kempovat. Ok, čekali jsme bandu menožnejch američanů, opilost v množství větším než malém... hmmm, nekonalo se (teda ta banda nemožnejch lidí, btw. amíky tu taky nemaj rádi).

V sobotu jdu rovnou z práce po osmi hodinách nočky rovnou na SkyTrain a jedeme na konečnou, kde nás má Ron čekat. Ron dorazí ještě s jedním kámošem, kterého nazývá Lejno (to co to znamená v češtině mu oznámíme asi v polovině pobytu a až do konce je to jeho nejoblíbenější slovo, samozřejmě s tím seznámí všechny kolem, vč. matky a neznámých lidí v restauraci). Tak teda vyrážíme směr - jezero.

Dorážíme do kempu v Harrison Hot Springs, je plný, to znamená, že každý má asi 10m2 pro sebe, a stan, a auto, a karavan, a druhý stan a stůl a další blbosti, ale co je to příroda;)
Vyrážíme na lodičku, vlastně nevíme kam jedeme. Dorážíme do přístavu, z lodičky se vyklube celkem zánovní motorový člun s hodně slušným audio systémem. Vyrážíme na vodu :-) mazec.Jo zapomněl jsem se zmínit, máme s sebou asi 30 piv... a v průběhu víkendu ještě dalších 50 koupíme, nemluvě o flašce Bechera a Smirnoffa. Veselý víkend může začít. Ještě nabrat benzín a vyčůrat.

Projeli jsme se fakt celkem slušně. No a taky trochu zasportovali. Teda já wakeboarding spíš jen vyzkoušel , voda ledově studená, jak říkaj lidovci, třikrát a dost...
no a pak nám došla baterka ve foťáku... (naštěstí Ron měl svůj ;) takže další pokračování až budeme mít fotky od něj. Kliknutím na fotky se dostanete do fotoalba.

1 komentář:

Anonymní řekl(a)...

Teda jak tak koukám, máte tam lepší počasí než je teď u nás :-(
Doubraváci