05.10.07

Cesta do Lake Louise

Dětska azuro! Vstáváme a vyrážíme do hor.Měli jsme namířeno na malou túru a pak se ubytovat ve městečku Lake Louise. Po rychlé snídani jsme se sbalili a tady to začalo. Nevím proč zrovna tento den, ale přihodilo se nám pár věcí. Počínaje Naší nádrží na benzín, teda uzávěrem. Už ze začátku jsme se potýkali s problémem ho vytáhnout a v klidu napumpovat. Toho krásného azurového dne už nám nešel vůbec otevřít, bylo to zaklíněné a jelikož náš stav benzínu neodpovídal žádné delší trase, museli jsme vyhledat opraváře. Zastavili jsme na místní pumpě, kde nám s tím starší pán pomohl. Uzávěr však vytahoval kleštěmi (jinak to ani nešlo) a trošku se poničil. Proto jsem nafotila pár snímků, ať máme důkazy pro rental společnost, že jsme nic neponičili:o)). Z Banffu jsme se tedy vykutáleli kolem oběda. Přijeli jsme na jedno odpočívadlo, odkud se vycházelo na pěkný výšlap. Ujeli jsme pár desítek kilometrů a úplně krajina změnila svoji tvář. Žádné zbarvené listnaté stromy, ale zasněžené jehličnany. V tom se ozvalo: "Neviděli jste náhodou moji bundu?"."Nemůžu ji najít". Pája si zapomněl bundu u snídaně, takže jsme se vraceli zpátky do Banffu:o). Načež jsme si řekli, že už to nemá cenu jít na nějaký výšlap a namířili jsme to rovnou zpátky do Lake Louise. Městečko Lake Louise je proslavené dvěma jezery. První se jmenuje Moraine Lake a druhé Lake Louise. My jsme se šli podívat na obě. Když jsme přijeli k Moraine Lake, vzali jsme si pár věcí a šli prozkoumat jeho okolí.
Bylo tam vážně nádherně. Ovšem po návratu na parkoviště mě už tak nádherně nebylo. Bez komentáře vkládám fotku, kde vidíte, jak jsme nechali auto při našem odchodu a bez komentáře bych chtěla podotknout, že se všemi doklady a penězi.

1 komentář:

Jiří & Barbora řekl(a)...

ahoj Plasule, silne nam konkurujete, ale budeme se snazit. Vas blog je pro Nas velkou vyzvou a inspiraci! Chvalime..odvadite spoustu dobre prace, jentak dal!!
p.s.hodinu jsem prezila a bylo to super, za 14dni mam dalsi:-) zdravime