11.07.07

Boulder Cup 2007

Mela jsem asi velikanske stesti, ze jsem se mohla v praci zucastnit akce jmenem "Boulder Cup". Zprvu jsem absolutne nechapala, co se tim vlastne mysli. Vedela jsem vsak, ze se pujde hrat golf:o))). Dostala jsem veskere instrukce, jak se pripravit na slusnou davku alkoholu a spoustu srandy.

Byla jsem vylosovana do teamu se svoji sefovou " Andrea", dale Kathy a Lorenc. Nastalo 6pm a pro nas team prijel jeden z hlavnim brokeru "agentu" v pekne naslapanem BMW. Spolecensky oblecen nas usadil do jeho auticka. Pomalu jsem zacala chapat o co jde. Cela vec spociva v tom, ze vsechny zeny z cushmanu se uz nemohly dale divat nato, jak vsichni brokeri chodi skoro kazdy tyden s klienty na golf. Proto si vyhradily jeden den v roce, kdy firma zaplati veskere vydaje za golf, alhokohol, jidlo a finalni ceny. K tomu si vsechny teamy voli sveho tzv."battlera". Jsou to mistni brokeri, kteri se musi cely den starat o komfort techto dam:o))), pocinaje nosit neustale alkohol, radit jak se drzi golfova hul, atd...Popravde lehce se na to zvyka:o))).

Cela akce se dost povedla, uzila jsem si vazne srandu, hlavne kdyz jsem se snazila strefit do micku a 5x minula. Myslim, ze nikdo uz nedoufal, ze se strefim:o)))). Jako cenu jsem na zaver dostala "rockie of the gulf cup" = zacatecnik:o((.



Žádné komentáře: